Gânduri

luni, noiembrie 06, 2006

Baietii rai

Despre fetele rele stim cu totii ca ajung unde vor ele...Fetele bune ajung, de regula, unde vor...baietii rai! Cat despre acestia din urma...ei bine....e tare greu sa-ti dai seama unde vor ajunge din clipa in care au iesit pe usa!

Baiatul rau: portret-robot

E frumusel. Stie. Il duce capul. La mascari. Stie si asta. Habar n-ai cu ce se ocupa. Cu multe. Nu suna niciodata dupa o intalnire. Nici atunci cand promite. Daca-l suni tu, are telefonul inchis. Sau nu raspunde. Nu aduce flori. Nu vrea sa-ti cunoasca parintii. Nici pe tine nu te prezinta alor lui. Si cu toate astea....are o lista de fete (bune) care nu asteapta decat un semn ca sa se prezinte la intalnire, sa-i gateasca, sa-i spele, sa-i...tot ce-o mai vrea el (si ele, ce-i drept). Si dup-aia sa dispara, fericite nevoie mare ca "Maria Sa Hahalera" le-a binecuvantat cu...prezenta.

Baiatul rau + fata rea = NEVER!

N-ai sa vezi o astfel de combinatie niciodata. Aceste doua categorii au instinctul de conservare foarte bine dezvoltat, isi respecta unul altuia calitatile si abilitatile de "pradatori", se saluta de la distanta, dar...atat. Cum nici unii, nici altii n-au potential de victima, lasa locul liber pentru cei mai slabi de inger. Care nu intarzie sa apara, precum musculitele in jurul becului, si sa se arda.

Baiatul rau + fata buna = LOVE

Tocilara clasei e intotdeauna indragostita "perdidamente" de chiulangiul de frunte al liceului. Cea mai sefa dintre sefe (intelectuala rasata!) viseaza in taina sa ramana in pana in cel mai pustiu camp, cu soferul institutiei pe care-o conduce. Si exemple...sa tot fie.
Aerul rebel (fara cauza), de..."vagabond" (spus in sensul..."bun") taie respiratii, provoaca stari paroxistice si intuneca pana si ratiunea celei mai severe duduci. Ori somnul ratiunii naste...pasiuni naucitoare!

Baietii buni vs. baietii rai

De ce oare n-au succes baietii buni? Aia care trimit un mesaj prin care-ti multumesc pentru minunata intalnire (chiar daca i-ai tarat prin parc la -10 grade sau chiar daca ai vrut musai la filmul ala siropos, fara pic de actiune, dar cu multe pupaturi si cu nunta la final), care suna de doua- trei ori pe zi, care sunt mereu la dispozitia ta (chiar si pentru cumparaturi nesfarsite in sezonul reducerilor), care lasa in plata Domnului meciul ca sa stea cu tine-n varful patului si nu intarzie niciodata la "o bere cu baietii".

In schimb, coada e intotdeauna apreciabila la usa (dormitorului, ca la aia a inimii lor n-ai sanse s-ajungi) "railor".
De ce? Ei bine, fiindca FIECARE femeie (chiar si cele mai destepte, de la care te-ai astepta sa fi coborat de ceva timp cu picioarele pe pamant) crede ca ea o sa fie mai cu mot si ca va reusi ceea ce n-au reusit cele "jde" (consemnate cu poza si autograf pe lista de pe usa dormitorului Hahalerei) dinaintea lor: sa-i schimbe, sa-i aduca pe calea cea buna (eventual, aia a altarului sau macar a Primariei), sa-i transforme, pana la urma intr-un soi de...baiat bun , care, evident, sa nu le mai placa! Daca aveti dubii, iata marturia unui..."convertit"!

5 Comments:

Anonymous Anonim said...

Ai uitat baiat bun+fata buna, care este dezastruos de plicticos si ineficient si, mai ales, fata rea+baietelul bun.
Ei, asta este povestea clasica a intretinutei, a vampei sau a curvei care devine invariabil doamna si-si terorizeaza menajera.
D-aia "moare fetile dupa bad boys"? Interesanta teorie. Le... spiritualizeaza.
Baietii "moare dupa fete rele" din cauza de hormoni si de nestinta in ale manipularii. Punct.
PS. Iar ai scris bine. Ma 'nervezi :)

11:37 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Imi place cum scrii. O sa-mi fac timp sa iti citesc, incet incet, toate posturile. :)

9:52 p.m.  
Blogger klause said...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

1:02 p.m.  
Blogger klause said...

Adevarat... esti bun cu persoana iubita...esti luat de fraier, ii arati ca o iubesti si faci totul pentru ea...degeaba tot tu iesi rau, mai bine te comporti urat cu ea si o prostesti prin minciuni decat sa fii sincer si sa nu fie bine.

1:05 p.m.  
Anonymous Anonim said...

Shit...

10:22 p.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home