Gânduri

sâmbătă, ianuarie 06, 2007

Ultima strigare

Dragi prieteni,
Este seara de 5 ianuarie 2007, ziua cand, in mod normal, ar fi trebuit sa inchidem Capsula Timpului. Contributiile insa continua sa soseasca. Trebuie sa ne reamintim ca la mijloc au fost si Sarbatorile de Iarna si ca inca oamenii isi mai sorteaza amintirile. In consecinta, mai prelungim termenul limita cu inca o saptamana (pana pe 12 ianuarie), dar intarziatii sunt atentionati sa se grabeasca.
Una peste alta, cat timp noi trecem la capitolul “Evaluarea proiectului”, nu uitati ca pe net, la adresa http://capsulatimpului.wordpres.com se gaseste o adevarata expozitie.O expozitie virtuala in care fiecare dintre noi am pus ca exponate cate o farama din vietile, sperantele, amintirile sau gandurile noastre. Poate ca acum ar fi momentul sa le mai privim o data, pe indelete, sa le intelegem pe deplin resorturile pentru care au fost puse acolo. Vizitati deci, comentati unde credeti de cuviinta si, mai ales, reamintiti si cititorilor vostrii ca Expozitia “Zestre pentru Europa - Capsula Timpului” este inca deschisa.Va mai fi deschisa abia peste 5 ani!
In rest, fiecare participant va fi recompensat cu o diploma pe care o va primi personalizata prin mail.

Suntem din toata Romania si, privind harta, vedem ca nu numai. Impresionant! Pentru final, chiar si fara o evaluare amanuntita, va impartasesc un gand:
Cu proiectul asta, am reusit! Am reusit sa facem din idei realitate.

Tag Technorati: