Gânduri

duminică, ianuarie 07, 2007

Ce faceati in timp ce ne integram?


....adica in noaptea dintre ani? Mancati, beati sampanie, va uitati la artificii, incercati s-ajungeti in Piata Universitatii si v-a prins "integrarea" pe drum? Nu-i asa c-ati vrea sa v-aduceti aminte peste ani cum v-ati petrecut aderarea?

Pai atunci scuturati lenea din degetele si descarcati odata pozele alea pe care le-ati facut de Revelion, scrieti doua cuvinte explicative (pentru noi cei ce n-am fost de fata), adaugati tag-ul Technorati (daca nu stiti cum, va spune Adrian) si sigilati-le in Capsula Timpului, care se inchide cu sapte lacate la sfarsitul saptamanii (pe 12 ianuarie).

Ganditi-va mai ales ce-ati facut intre ora 0.00 si 01.00, cand, din cauza diferentei de fus orar dintre noi si restul Europei (chiar, oare acum, ca ne-am integrat, ne-om alinia si...fusul?), noi ne bucuram ca suntem "de-ai lor" si ei nu stiau inca!

Ca-s fotografii "de grup", ca-s instantanee haioase cu voi sau cu pisica vecinului, speriata de artificii, o sa va bucurati cu siguranta sa le revedeti peste 5 ani, cand desigilam Capsula!

In plus, asa cum zic statisticile (ne-oficiale, inca!) proiectul asta care-a inceput cu 4 entuziasti, a ajuns la 95 de participanti! Ajutati-ne sa "batem suta"!

Eu (desi, statistic, nu mai pot contribui la rotunjirea numarului de contribuabili), faceam conversatie - la doua telefoane simultan (deh, deformatie profesionala!).

Tag Technorati: capsulaTimpului